پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

«العبادی» و «معصوم» آماده سازی برای آزادی موصل را بررسی کردند

«العبادی» و «معصوم» آماده سازی برای آزادی موصل را بررسی کردند

رئیس جمهور و نخست وزیر عراق روز دوشنبه در دیدار خود نتایج سفر حیدر العبادی به نیویورک و آماده سازی ها برای نبرد موصل را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه، «فواد معصوم» رئیس جمهور و «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه آماده سازی های نظامی برای آزادسازی شهر موصل را مورد بحث و بررسی قرار دادند و دو طرف بر اهمیت اجتناب از امور شخصی که مانع تلاش ها برای آزادی مناطق تحت سیطره تروریسم است تاکید کردند.

بررسی نتایج سفر حیدر العبادی نخست وزیر عراق به نیویورک به منظور شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز از دیگر محورهای این دیدار بود.

دفتر رسانه ای نخست وزیر عراق طی بیانیه ای اعلام کرد که حیدر العبادی روز دوشنبه با فواد معصوم دیدار و دو طرف نتایج سفر حیدر العبادی و هیات همراه وی به نیویورک به منظور شرکت در هفتاد و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد را بررسی کردند.

بنا بر این بیانیه رئیس جمهور و نخست وزیر عراق در این دیدار همچنین پیرامون آماده سازی های نظامی و سیاسی برای نبرد موصل و تامین امکانات لازم برای موفقیت آن به تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 3779974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha